dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak opknappen

opknappen-dak

Het opknappen van een dak

Een dak laten onderhouden zullen wij altijd aanmoedigen, omdat wij als geen ander weten dat de verwaarlozing van een dak tot hele grote schade en kosten kan leiden. Een goed opgeknapte dak kan minder vatbaar zijn voor schade en reparatie. Onze vakkundige dakdekkers zijn ervaren in het opknappen van daken.

Een mogelijke consequentie van een verwaarloosde dak is daklekkage. Daarom raden we u aan om uw dak regelmatig te laten opknappen. De kleinste scheurtjes, barstjes of gaten kunnen anders na verloop van tijd alleen maar erger worden!

De kosten voor een dak opknappen?

De kosten voor het opknappen van een dak kunnen altijd veranderen. Niet elk dak is immers hetzelfde. Zeker niet in omvang, oppervlakte, staat of soort. Dakdekker Utrecht biedt u daarom een oplossing aan: een gratis dakinspectie.

Zodoende kunnen wij opmaken wat wij allemaal moeten doen en kunnen wij een transparante en eerlijke kostenoverzicht opstellen. Daarmee kunt u concreet weten waar u aan toe zult zijn qua kosten en zult u niet naderhand voor ongewenste verrassingen komen te staan.

  • Alles met u in overleg
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Professioneel materiaal & apparatuur
kosten-dak-opknappen
Wat is het voordeel van het opknappen van mijn dak?

Problemen kunnen dan tijdig gezien en weggewerkt worden. Wanneer dit verwaarloosd wordt, bestaat de kans op o.a. daklekkage!

Waarom is het opknappen van mijn dak van belang?

Als u uw dak niet laat opknappen, kunnen kleine schades na verloop van tijd groter worden. Daarbij kunnen denken aan schoorsteenlekkage of daklekkage. Regenwater kan dan uw huis binnenbrengen, wat voor verkleuringen en watervlekken kan zorgen binnenshuis.

Hoeveel kost een opknapbeurt voor een dak?

Van te voren is zijn de kosten van een opknapbeurt voor een dak niet in te schatten, omdat de staat van elk dak verschilt. Daarom bieden wij u een gratis dakinspectie aan, zodat onze dakdekkers een concreet kostenoverzicht voor u kunnen opstellen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button