dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak verbouwing

dak-verbouwen

Opties bij dak verbouwing

Bij een dak verbouwing kunnen wij bij u een coating, onderdak, overzetdak, isolatiemateriaal of dakbedekking aanbrengen. Wij hebben meerdere opties waar u uit kunt kiezen. Afhankelijk van uw eisen en wensen kunnen wij vaststellen waar u behoefte aan heeft.

Middels een gratis dakinspectie op locatie kunnen wij u inzichtelijk maken wat wij voor u kunnen betekenen.

Het aanleggen van een nieuwe dakbedekking

Een dakbedekking zorgt voor meer stevigheid en bestendigheid van uw dak tegen schade. Het maakt uw dak ook duurzamer en daarmee zorgen we ervoor dat uw dak beter geïsoleerd is. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat een daklekkage kan zorgen voor schade binnenshuis.

Dakdekker Utrecht kan bij een gratis dakinspectie bij u langskomen om vast stellen wat de beste opties en oplossing voor u zijn.

dakbedekking-aanleggen
overzetdak-plaatsen

Een onderdak plaatsen

Een onderdak is meestal een vorm van dak verbouwing waarmee het dak beter geïsoleerd wordt. Ook is het ten opzichte van een overzetdak een wat duurdere oplossing.

Een overzetdak plaatsen

Ten opzichte van het plaatsen van een onderdak is het plaatsen van een overzetdak duurder. Omdat het overzetdak bovenop een bestaande dakbedekking wordt geplaatst, besparen we hiermee de kosten dat het dak wordt verwijdert om plaats te maken voor de nieuwe laag.

Een dakisolatie plaatsen

Een dakisolatie voegt meerwaarde toe aan uw huis, omdat u de isolatiewaarde ermee verhoogd. Daardoor bespaart u ook op de maandelijkse kosten aangaande uw energiebehoeften.

De dakconstructie vernieuwen

De dakconstructie vernieuwen kan ervoor zorgen dat uw dak zodoende voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Daarbij voldoet het aan de mondernste bouwstandaarden en is uw dak ook meteen duurzaam.

Een stevige dakconstructie verhoogd ook de waarde van uw woning. Vraag bij onze dakdekkers naar de mogelijkheden!

dakconstructie-vernieuwen
Welke opties heb ik bij een dak verbouwing?

De opties zijn vrij divers. U kunt bijvoorbeeld een onderdak plaatsen of een overzetdak. Verder kunt u een dakbedekking aanleggen of een dakisolatie aanbrengen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij nagaan of deze mogelijk zijn.

Heb ik een vergunning nodig bij een dak verbouwing?

In principe niet. Wanneer u alhoewel aanpassingen in de draagstructuur wilt laten aanbrengen, is een vergunning wel nodig. Dakdekker Utrecht helpt u graag bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente.

Wat kost een dak verbouwing?

Op afstand kunnen wij de kosten voor een dak verbouwing niet bepalen. Wij weten immers niet wat voor dak u heeft en wat u wilt precies. Daarom komen we graag langs voor een gratis dakinspectie, zodat we uw huidig dak kunnen zien en met u de mogelijkheden kunnen bespreken voor een dak verbouwing.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button