dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak vervangen

dak-vervangen

Heeft u behoefte om uw dak te vervangen?

Als u behoefte heeft om uw dak te vervangen kunnen wij u helpen met meerdere mogelijkheden. Wij kunnen daarbij bijvoorbeeld voor een nieuwe dakbedekking zorgen, de oude dakbedekking helemaal verwijderen, uw houten dakconstructie vernieuwen of veel meer diensten leveren van dergelijke aard.

Het vervangen van een dak behoort tot één van onze specialisaties, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat wij u prima kunnen helpen. Dakdekker Utrecht is er om u volledig te ontzorgen en staan u graag 24/7 tot dienst!

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Transparante werkwijze
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd

Uw dak vervangen of repareren?

Vaak bij relatief oude woningen is het vervangen van het dak een goede optie. Oude daken kunnen namelijk sneller vatbaar zijn voor mankementen ten opzichte van de relatief jongere daken. Bij stormschade kunnen bijvoorbeeld de onderdelen op uw dak, zoals dakpannen en nokvorsten, sneller loskomen of eruit vallen. Daarmee kan uw dak ook sneller kwetsbaar zijn voor lekkages.

Wellicht kan uw dak ook toe zijn aan een reparatie in plaats van een vervanging. Onze ervaren dakdekkers van Dakdekkerij Utrecht kunnen ervoor zorgen dat uw dak weer in gezonde staat verkeert. Daarvoor komen we graag langs voor een gratis dakinspectie. Aan de hand van onze inspectie kunnen wij opmaken waar uw dak aan toe is en wat de eventuele oorzaken, gevolgen, oplossingen en kosten kunnen zijn.

vervangen-dak
dak_vervangen_asbest

Last van asbest thuis?

Sinds het jaar 1993 is het verboden om asbest te bestrijden op zelfstandige basis. Als u vermoedens heeft bij eventuele aanwezigheid van asbest raden wij u ten zeerste aan om dit over te laten aan onder andere professionele dakdekkers.

Alleen sommige erkende dakdekkers kunnen de bevoegdheid hebben om asbest te bestrijden, omdat hiervoor speciale maatregelen voor getroffen moeten worden. Asbest is namelijk schadelijk voor de gezonheid, waardoor niet iedereen de kennis en kunde heeft om dit aan te vliegen.

Heeft u vermoedens van asbest? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen!

Een vergunning voor een nieuw dak

Als u bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking wilt aanbrengen, is een vergunning niet nodig meestal. Maar wanneer u bijvoorbeeld aanpassingen wilt verrichten aan onder andere de draagstructuur of bouwstructuur van uw woning, kan een vergunning verplicht zijn.

In dergelijke situaties helpen onze dakdekkers u graag bij het aanvragen van een vergunning.

dak_vervangen_vergunning
Hoe kan ik het beste een dakbedekking laten aanleggen?

Hier is geen standaard voor. Dit is volledig afhankelijk van het soort dak dat u al heeft, wat voor soort dak u wilt, welke materialen, isolatiemateriaal, dakbedekkigen en dergelijke onderdelen u wilt. Dit kunnen we pas bepalen nadat we langs zijn geweest op locatie. Onze ervaren dakdekkers zullen u van een deskundig en eerlijk advies voorzien. Wij denken altijd met u mee!

Moet ik mijn dak vervangen of renoveren?

Soms komt een renovatie net zo duur uit als een vervanging. Dan kunt u beter gaan vervangen, want zo beschikt u immers over een nieuw en modern dak. Afhankelijk van de welgesteldheid van uw dak zullen onze dakdekkers een eerlijk en transparant advies uitbrengen.

Hoeveel kost een dak vervangen?

Dit hangt sterk af van een aantal factoren. Denkt u eens bijvoorbeeld aan de omvang, oppervlakte of soort van uw dak. Daarbij is het ook maar de vraag of u behoefte heeft aan bijvoorbeeld een dakisolatie, dakkapel of dakbedekking. Dergelijke factoren kunnen we pas opmaken zodra we langs zijn geweest op locatie. Onze dakdekkers zullen altijd met u meedenken!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button