dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakbescherming

prikkeldraad-dakbescherming

Het beschermen van uw dak

Uw kan, vooral in de nacht, het doelwit zijn van ongewenste personen. Die kunnen er bijvoorbeeld op klimmen of op rondlopen. Als u dan bijvoorbeeld ook per ongeluk vergeten bent om een balkondeur of raam dicht te doen, kunnen deze personen uw huis binnendringen.

Wij begrijpen uiteraard dat u dit zou willen voorkomen. Dakdekker Utrecht heeft in de jaren heen daarom ook ervaring opgedaan in het plaatsen van verschillende soorten dakbescherming.

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Alles met u in overleg
  • Transparante werkwijze

Diverse dakbescherming varianten

De soorten dakbescherming kunnen vrij divers zijn. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat er op uw dak geklommen wordt? Of wilt u anders voorkomen dat er op uw dak gelopen wordt? Hoe dan ook, onze dakdekkers kunnen u van de beste oplossingen voorzien.

anti-inbraak-dakbescherming
kosten-dakbescherming

De kosten voor dakbescherming?

De kosten voor dakbescherming zijn helaas moeilijk om van te voren te bepalen. Deze zijn namelijk echt afhankelijk van het soort dak dat u heeft, de oppervlakte waar u de dakbescherming zou willen plaatsen en de soort dakbescherming die u wilt.

Daarom bieden wij u een gratis dakinspectie aan, zodat we kunnen nagaan wat er precies nodig is en hoeveel dat zal kosten. Onze dakdekkers zullen u dan transparant uitleggen waar u voor zult staan.

Kan ik een anti inbraak dakbescherming laten aanleggen?

Absoluut! Wij als Dakdekker Utrecht beschikken over meerdere oplossingen om u te helpen tegen indringers.

Kunnen jullie voorkomen dat er geen ongewenste mensen op mijn dak rondlopen?

Dat is zeker mogelijk. Hiervoor hebben wij verschillende maatregelen voor in petto. Onze dakdekkers leggen u graag meer uit.

Hoeveel kosten een dakbescherming aanleggen?

Dit is sterk afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Daarom bieden wij u een gratis dakinspectie aan, zodat onze ervaren dakdekkers een eerlijk en duidelijk kostenoverzicht voor u kunnen opmaken.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button