dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel renovatie

dakkapel-renoveren

Een dakkapel renoveren

Dakdekker Utrecht raadt u aan om uw dakkapel te renoveren, mits deze nog in goede staat is. Anders kan een vernieuwing een oplossing bieden in plaats van renovatie.

De diensten die wij bij een dakkapel renovatie bieden zijn onder andere: vervanging van de zijwangen, boeidelen, isolatiematerialen of kozijnen. 

Geen schilderen meer nodig!

Wij kunnen uw dakkapel bedekken met Keralit. Keralit zorgt ervoor dat uw dakkapel er goed verzorgd en afgewerkt oogt, zodat er geen behoefte meer ontstaat voor schilderwerk.

Keralit zal de bestaande gaatjes, scheurtjes en barstjes goed bedekken en zorgt daardoor voor een betere bescherming, zodat de schade niet verder uitloopt.

Benieuwd naar de kosten renovatie dakkapel?

Dan raden we u aan om één van onze deskundige dakdekkers te spreken. De kosten verschillen namelijk altijd per dakkapel, dak en de staat van de huidige dakkapel. Om de kosten vast te kunnen stellen, moeten wij dus eerst op locatie komen.

Daarom bieden wij u een gratis dakinspectie aan, zodat we aan de hand van de dakinspectie een eerlijke en transparante prijsopgave voor u kunnen opstellen.

renovatie-dakkapel
dakkapel-vervangen

De voordelen van vervangen voor u!

Het vervangen van een dakkapel kan soms voordeliger uitpakken dan een dakkapel renovatie of een dakkapel reparatie. De voordelen van een dakkapel vervangen sommen we daarom graag voor u hieronder op:

  • De waarde van uw woning stijgt.
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen.
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen gemaakt.
  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen. Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties.
Is het beter om een dakkapel te vervangen of te renoveren?

Soms kunnen renovaties bijna net zo duur zijn als een vervanging. In dergelijke gevallen zouden we dus een vervanging adviseren. Maar om dit met zekerheid te kunnen vaststellen, moeten onze dakdekkers eerst op locatie komen.

Wanneer hoef ik mijn dakkapel niet te schilderen?

Wij kunnen bijvoorbeeld Keralit voor u gebruiken als bedekkingslaag over uw dakkapel heen. Keralit zorgt voor een prima afwerking en dicht de meeste gaatjes en scheurtjes, waardoor u niet meer hoeft te schilderen!

Welke voordelen brengt het vervangen van een dakkapel met zich mee?

Een vervangen dakkapel zorgt ervoor dat de dakkapel aan alle moderne bouwkundige eisen voldoet. Een nieuwe dakkapel is duurzamer, omdat de hoogste isolatienormen gelden en is het ook nog volgens uw wensen aangebracht. Zo kunt u ook maandelijks geld besparen, meer waarde aan uw woning toevoegen en tegelijkertijd meer genieten van uw woning!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button