dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel reparatie

dakkapel-repareren

Repareren van dakkapel nodig?

Heeft uw dakkapel schade opgelopen en is het toe aan een reparatie? Soms is het zo dat een dakkapel renovatie of dakkapel reparatie bijna zo veel kunnen kosten als een dakkapel vervanging. Om dit goed te kunnen vaststellen stellen we u voor dat u onze gratis dakinspectie aanvraagt. Zo kunnen onze dakdekkers op locatie langskomen en vaststellen of een reparatie echt de beste oplossing voor u is.

Bij een gratis dakinspectie maken wij op wat de voordelen en de nadelen zullen zijn van een dakkapel reparatie. Dat gebeurt uiteraard vrijblijvend en op basis van de huidige staat van uw dakkapel. Zodoende zorgen we ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Heeft u last van dakkapel lekkage?

Het kan zijn dat uw dakkapel lekt. Een dakkapel lekkage kan buitengewone vervelende gevolgen met zich meebrengen. Zo kan het zorgen voor watervlekken en verkleuringen van uw dakkapel, maar ook binnenshuis kunt u deze gevolgen aantreffen.

Bij een lekkage raden we u aan om een specialist in te schakelen, zodat u van duidelijk advies wordt voorzien in de maatregelen die u kunt treffen ervoor!

  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Camera inspecties
  • Spoed? Geen extra kosten!
dakkapel-lekkage
Wanneer is mijn dakkapel toe aan een reparatie?

Wanneer u vermoedens heeft van een lekkage, aarzel niet en schakel direct een dakdekker in. Op zijn minst kunt u dan nagaan of uw vermoedens wel of niet kloppen. Zo wel, heeft u uitstekend tijdig ingegrepen! Zo niet, heeft u alsnog verstandig eraan gedaan om het toch nog even voor de zekerheid te checken. Voorkomen is beter dan genezen immers!

Hoeveel kost een dakkapel reparatie?

De kosten van een dakkapel reparatie verschillen enorm. Omdat elke dakkapel verschilt van elkaar qua omvang, welgesteldheid en soort. Daarom raden we u aan om een gratis dakinspectie aan te vragen, zodat onze dakdekker een eerlijke kostenberekening kan maken en u meteen weet waar u voor zult staan.

Is het beter om mijn dakkapel te repareren of compleet te vervangen?

Als de schade niet ingrijpend is, kan een reparatie aan de dakkapel meer dan prima volstaan. Wanneer de schade wel grote gevolgen kan brengen, raden we het aan om het compleet te vervangen. In sommige gevallen kunnen reparatiekosten namelijk bijna net zo hoog uitvallen als bij een vervanging van een dakkapel.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button