dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakonderhoud

dak-onderhouden

Onderhoud is goedkoper dan reparatie

Bij dakschade is dakonderhoud beter dan een dakreparatie. Met een dakonderhoud kunt u meer besparen ten opzichte van een dakreparatie. Want bij een onderhoud signaleert u al kleine schades en voorkomt u ze meteen.

Met onderhoud kunt u bijvoorbeeld schade aan uw dakgoten, dakpannen, schoorsteen of dakbedekking voorkomen.

Dakonderhoud door Dakdekker Utrecht

Bij een flinke storm kan het dak schade oplopen door rondvliegende takken of steentjes. Daarom kan een onderhoud helpen om kleine soorten schade snel op te sporen en te voorkomen dat deze groter worden.

Dakdekker Utrecht adviseert klanten altijd om periodiek, minstens jaarlijks, een dakonderhoud te laten uitvoeren. Zodoende kunt er ervoor zorgen dat u een gezond dak heeft en blijft hebben.

onderhoud-dak
dak-schoonmaken

De taken tijdens een dakonderhoud

Een dakonderhoud wordt uitgevoerd zodat het een preventieve effect heeft: namelijk voorkomen dat kleine schades groter worden en eventueel meteen ter plaatse wegwerken. De diensten die wij leveren hangen af van het soort dak en soorten behoeften. De werkzaamheden die het meest voorkomen tijdens een dakonderhoud zijn onder andere de volgende:

  • Herstellen van (kleine) tekortkomingen
  • Preventief herstellen van risicogebieden die we opmerken
  • Dakinspectie
  • Volledige reiniging van het dak, hemelwaterafvoeren en dakgoot

Wij zorgen er altijd voor dat we voor minimale overlast zorgen voor u en uw omgeving. Daarbij zullen wij ook het dak schoon achterlaten, zonder eventuele vuil of afval.

Kosten dakonderhoud in Utrecht

Het doel van een dakonderhoud is onder andere het voorkomen van een schoorsteenlekkage of een daklekkage. En per soort dak, omvang en welgesteldheid kunnen de werkzaamheden, arbeidsuren en dus ook kosten veranderen. Daarom is het lastig om van te voren een kostenoverzicht klaar te hebben.

Om deze communicatiedrempel te compenseren, bieden wij u een gratis dakinspectie aan, zodat wij kunnen opmaken wat u precies nodig heeft en welke kosten daarvoor aan de orde zullen komen. Voor een gratis dakinspectie kunt u contact opnemen met onze dakdekkers of op de onderstaande knop klikken.

kosten-dakonderhoud
Welke baten brengt een onderhoudsbeurt met zich mee?

Een onderhoudsbeurt aan uw dak voorkomt dat u met grotere schade en dus grotere kosten opgescheept zit later. Meestal konden de grootste schades al voorkomen worden met tijdig dakonderhoud!

Wat wordt er gedaan tijdens een dakonderhoud?

Bij dakonderhoud wordt er nagegaan of het dak bijvoorbeeld gaatjes, scheurtjes of barstjes heeft. Deze worden dan gedicht als dat nodig wordt geacht. Ook worden uw dak, dakgoot en waterafvoer gereinigd.

Hoeveel kosten een onderhoudsbeurt aan een dak?

Dakdekker Utrecht kan moeilijk op afstand bepalen wat de kosten kunnen zijn voor uw specifieke dak. Elk dak verschilt zowel qua omvang, als qua welgesteldheid. Daarom bieden we u een gratis dakinspectie aan, zodat wij een kostenoverzicht voor u kunnen opstellen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button