dakdekkerij-utrecht-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakreparatie

dak-repareren

Wat zijn de oorzaken van dakschade?

De kans op daklekkage is groot bij dakschade die te lange tijd verwaarloosd wordt. Dakschade kan ontstaan naar aanleiding van een storm of een stevige wind bijvoorbeeld.

Als u daarbij denkt aan de rondvliegende takken en steentjes die langs schuren aan uw dakbedekking, kan dit na verloop van tijd voor flinke schade zorgen. 

 • Spoed? Geen extra kosten
 • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
 • Transparante werkwijze
 • Alles met u in overleg
 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
 • A-kwaliteit apparatuur- 18 jaar ervaring

Heeft u behoefte aan dakreparatie?

Wij radne u allereerst aan om periodieke dakonderhoud uit te laten voeren door een erkend dakdekkersbedrijf in Utrecht. Daarmee kunt u voorkomen dat u grote kosten kwijt bent aan reparatiekosten Bij dakreparatie is er namelijk al sprake van relatief grote schade, welke ook voorkomen had kunnen worden middels een dakonderhoud.

Dakreparatie zal in verhouding meer kosten dan een dakonderhoud. Wij zijn graag eerlijk en transparant met u. Daarom zullen wij u aanraden om een periodieke, bijvoorbeeld jaarlijkse, dakonderhoud af te nemen in plaats van een dakreparatie. Daarmee bespaart u op schade en kosten die beter voorkomen konden worden.

dakschade-reparatie
daklekkage

De gevolgen van achterstallige reparatie

Achterstallige reparatie vermindert de kwaliteit van uw dak. Dit kan bijvoorbeeld nadelig uitpakken voor de isolatiewaarde van uw woning. Waardoor ook de maandelijkse energiekosten hoger kunnen uitvallen.

De gevolgen kunnen verder zorgen voor een daklekkage of een schoorsteenlekkage. Als u dan bijvoorbeeld waterplasjes, watervlekken of verkleuringen in uw huis, aan het plafond of muren tegenkomt, kan dit komen door een achterstallige reparatie. Wij raden u aan om meteen een dakdekker in te schakelen als u dergelijke situaties herkent!

Een dakreparatie uitvoeren

Daken van relatief oudere woningen komen vaker in aanmerking voor een dakreparatie. Desalniettemin kunnen jonge woningen ook voor dakreparatie in aanmerking komen. Dakdekker Utrecht ontzorgt u met allerlei soorten diensten waarmee de gezondheid van uw dak wordt bevorderd of gewaarborgd.

 • 24 uur service
 • Géén voorrijkosten
 • Ervaren dakdekker
repareren-dakschade
Welke gevolgen brengt dakschade?

In Nederland hebben we vaak te maken met storm. Rondvliegende scherpe voorwerpen kunnen bestaande schade sneller groter maken, waardoor de kosten voor herstel of vervanging ook duurder zullen uitpakken.

Wat zijn de gevolgen van achterstallige reparatie?

Achterstallige reparatie kan ervoor zorgen dat de isolatiewaarde, en dus de waarde van uw woning gaat zakken. Probeer daarom periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks, uw dak te onderhouden om grote reparatiekosten te voorkomen.

Wat zijn de kosten van een dakreparatie?

Wij kunnen niet op afstand vaststellen hoe groot uw dak is, wat de omvang is, wat de soort is, wat de exacte schade is of wat de oppervlakte is. Hiervoor moeten wij eerst op locatie komen. Middels een gratis dakinspectie kunnen wij dan een transparant kostenoverzicht voor u opstellen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button