dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Diensten

dakonderhoud_kosten

Dak onderhoud

Dakdekker Utrecht adviseert u om periodiek uw dak te laten onderhouden. Zo kunt u de duurzaamheid van uw dak borgen en eventuele tekortkomingen aan of op uw dak tijdig constateren. Zo bent u prima preventief bezig en houdt u uw dak gezond.

Kleine tekortkomingen kunnen bij verwaarlozing na verloop van tijd leiden tot grote schades die hoge reparatie-, renovatie- of vernieuwingskosten met zich kunnen meebrengen. Daarom dat een periodieke dakonderhoud een goede keuze is!

Dak opknappen

De welgesteldheid van uw dak is belangrijk. Uw dak beschermt immers uw huis, u en uw naasten. Voorwerpen of vuil die op uw dak liggen, dienen periodiek weggehaald te worden. Daarom is het dak opknappen van belang.

Heef u behoefte aan het dak opknappen? De dakdekker in Utrecht helpt u daar graag bij! Onze dakdekkers komen graag langs voor een gratis dakinspectie. Zo houden we uw dak prima gezond en fris!

dak_opknappen_2
dak_verbouwing

Dak verbouwing

Heeft u behoefte aan een dak verbouwing? Onze dakdekkers in Utrecht helpen u daar graag bij. Het maken van keuzes bij een dak verbouwing vragen immers om deskundig inzicht. Onze vakmensen kunnen u daar moeiteloos en persoonlijk bij helpen.

Onze dakdekkers kunnen dan bijvoorbeeld kijken of een dakisolatie een goede keuze kan zijn, of een overzetdak, onderdak of dakkapel. Ook kunnen we dan samen nagaan of onder andere een Bitumen, PVC of een andere soort dakbedekking het beste bij u past. Bij een gratis dakinspectie kunnen onze dakdekkers dit allemaal voor u opmaken en de daarbij horende kosten vrijblijvend en transparant met u bespreken.

Dak vervangen

Het vervangen van een dak is altijd werk dat deskundigheid en ervaring benodigd. Het is immers een flinke uitdaging, zowel fysiek als mentaal. Wat het ook uitdagend maakt is het proces zelf, daarbij kunt u denken aan vragen zoals: Welke soort dakbedekking heb ik nodig? Hoe moet mijn houten dakconstructie vom krijgen? Wat is de laatste wet- en regelgeving bij dakvervanging? Heb ik een specifieke vergunningen nodig? Onze dakdekkers kunnen u hier moeiteloos bij helpen. 

Dakdekker Utrecht zal altijd professioneel, efficiënt en planmatig te werk gaan dankzij onze ervaring van meer dan 25 jaar als dakdekkersbedrijf in Utrecht. Ons kunt u dus deze klus gerust toevertrouwen, omdat onze missie luidt dat we u willen ontzorgen!

dak_vervangen
bitumen-dakbedekking-herstellen

Dakbedekking

Dakbedekkingen zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom snappen wij dat het best een uitdaging kan zijn om de juiste soort te kiezen. De soort dakbedekking hangt verder ook nog af van het soort dak dat u heeft. Niet elke dakbedekking kan bij een specifieke dak horen namelijk. Daarom is het raadzaam om advies in te winnen van een specialistische dakdekker.

Onze dakdekker voorziet u graag van advies omtrent de beste keuze qua dakbedekking voor uw dak. Daarbij zullen we onder andere de kosten en alle voor- en nadelen voor u helder maken.

Dakbescherming

Heeft u dakbescherming nodig? Wellicht staat u er nog niet bij stil. Of het kan zijn dat u al een aantal keren mensen op daken te pas en te onpas hebt zien rondlopen. Of misschien wilt u gewoon voorkomen dat er mensen op uw dak klimmen en rondlopen.

Een kwaadwillend persoon kan bijvoorbeeld via een raam of balkon zomaar binnenkomen. Voor dergelijke behoeften bieden wij ook dakbescherming. Onze dakdekkers kunnen u bijvoorbeeld dan voorzien van anti-inbraakbescherming.

kosten-dakbescherming
oorzaken-daklekkage

Dakdekker spoed

Regelmatig komt voor dat men een dakdekker met spoed nodig heeft. Bij spoedgevallen kunt u 24/7 contact opnemen met Dakdekker Utrecht. Wij werken op alle dagen en kunnen snel op locatie zijn!

Een dakdekker met spoed inschakelen kan bijvoorbeeld van toepassing zijn wanneer u stormschade heeft opgelopen aan of op uw dak. Scheurtjes of barstjes die dan in uw dak of schoorsteen zijn ontstaan kunnen tot daklekkage of schoorsteenlekkage leiden. Dat kan dan vervelende materiële of immateriële schade en kosten met zich meebrengen.

Dakherstelling

Heeft u gemerkt dat u schade heeft aan uw dak? Misschien merkt u dat de dakgoot, dakpannen of nokvorsten scheef staan. Hoe dan ook, onze dakdekkers kunnen snel op locatie zijn om de schade te herstellen.

Bij Dakdekker Utrecht kunnen wij u prima helpen bij dakherstelling! Onze dakdekkers zijn bedreven in allerlei soorten diensten omtrent daken.

dakherstelling_dakbedekking_repareren
dakinspectie-rapport

Dakinspectie

Als Dakdekker Utrecht snappen wij als geen ander dat u altijd duidelijkheid wilt omtrent de kosten. Omdat de kosten per situatie en klus verschillen, kunnen wij nooit op afstand een kostenberekening vaststellen.

Vandaar dat wij een gratis dakinspectie als oplossing hebben bedacht. Onze dakdekkers komen dan gratis bij u langs op locatie en maken dan op waar de tekortkomingen liggen op uw dak en wat uw behoeften zijn. Zo kunnen wij een eerlijke en transparante kostenberekening op locatie maken, waarbij u uiteraard de vrijblijvende keuze heeft om ons wel of niet in te schakelen voor de klus.

Dakisolatie

Dakisolatie is uitstekend geschikt om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren. Zo kunt u voorkomen dat er warmte in de winter of koele lucht in de zomer uw huis kan verlaten. Dat zal uiteraard te merken zijn ook aan de maandelijkse energiekosten. Een hogere isolatiewaarde verhoogd ook de waarde van uw woning! 

Als Dakdekker Utrecht helpen onze dakdekkers u graag bij het aanbrengen van dakisolatie. Onze dakdekker zal u van allerlei adviezen voorzien, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

dakisolatie-buitenaf
renovatie-dakkapel

Dakkapel renovatie

Als uw dakkapel nog in goede staat verkeert kan een renovatie hulp bieden. Dan heeft u geen vernieuwing nodig. Onze dakdekkers zullen u graag helpen bij het renoveren van uw dakkapel. Bij een gratis dakinspectie kunnen onze dakdekkers voor u opmaken wat de opties voor u kunnen zijn, en kunen wij een transparante kostenberekening voor u opmaken.

Zodoende zult u niet met ongewenste verrassingen naderhand opgescheept zitten en weet u altijd waar u aan toe bent!

Dakkapel reparatie

Heeft uw dakkapel schade opgelopen en is het toe aan een reparatie? Onze dakdekkers komen graag langs om uw dakkapel te repareren. Als u wilt kunnen we ook een beschermingslaag aanbrengen, zodat u niet meer hoeft te schilderen

Middels onze gratis dakinspectie kunnen wij op locatie langskomen en peilen wat de huidige situatie is. Zodoende kunnen wij een transparante kostenberekening opmaken en kunt u weten waar u aan toe bent.

dakkapel-repareren
gevolgen-daklekkage

Daklekkage

Heeft u last van daklekkage in uw huis? Daklekkages kunnen grote schade en kosten met zich meebrengen. Gevolgen kunnen bijvoorbeeld zijn dat u schimmelvorming, watervlekken aan uw plafond of muren of verkleuring van de muren aantreft.

In dergelijke gevallen kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Het is echt aangeraden om bij vermoedens van daklekkage altijd een ervaren dakdekker in te schakelen. Dakdekker Utrecht helpt u hier graag bij.

Dakreparatie

Uw dak biedt bescherming voor uw huis zelf, maar ook voor u en uw naasten. Daarom is het zaak dat er bij schade dakreparatie aan te pas komt. Verwaarlozing kan namelijk tot grote schade en kosten leiden.

Als u merkt dat uw dak schade heeft opgelopen, willen wij u adviseren om een ervaren dakdekker erover te spreken, zo kunt u weten waar u echt voor staat. In spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar voor contact.

dakschade-reparatie
nokvorsten

Nokvorst

De nokvorsten beschermen uw dak. Ze houden immers de dakpannen en dakhelften bij elkaar. Merkt u bijvoorbeeld dat bij stormschade de nokvorsten los komen te liggen? Of het onderliggend cement beschadigd is? Dan kunnen er werkzaamheden aan te pas komen.

Nokvorst schade kan bijvoorbeeld ook leiden tot daklekkage. Voorkom hoge kosten en handel preventief door een ervaren dakdekker in te schakelen.

Dakpan coating aanbrengen

Dakpan coating aanbrengen zal ervoor zorgen dat uw dak beter beschermd of duurzaam is. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw dak vuil- en waterwerend is. Ook voorkomt u mosvorming zodoende. Onze dakdekkers raden u aan om coating aan te brengen als u extra isolatie of bescherming wilt aan en op uw dak.

soorten-dakcoating
stormschade-repareren

Stormschade

In Nederland hebben wij vaak last van afwisselende weersomstandigheden. Zo kunnen we het hele jaar door met storm te maken hebben en bestaat dus ook de kans op stormschade. Stormschade kan bijvoorbeeld leiden tot schoorsteenlekkage, losgekomen nokvorsten, weggevlogen dakpannen of daklekkage. 

Bij stormschade komt Dakdekker Utrecht u snel helpen. Onze spoeddienst staat 24/7 voor u klaar. U kunt gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Schoorsteen

De schoorsteen staat hoog op het dak buiten, daardoor is het buitengewoon kwetsbaar voor schade. Wanneer u bijvoorbeeld merkt dat de cementlagen schade hebben opgelopen of als er onderdelen losliggen, kan dit leiden tot een schoorsteen reparatie, schoorsteen renovatie, schoorsteen vernieuwing of schoorsteenlekkage.

Daarom is het belangrijk om tijdig in te grijpen bij vermoedens van schade. Een schoorsteenonderhoud of dakonderhoud die u periodiek kunt inplannen kan dan een oplossing bieden voor een gezonde schoorsteen.

schoorsteen-onderhoud
schoorsteen-repareren

Schoorsteen reparatie

De schoorsteen staat boven op het dak en is daardoor onderhevig aan verschillende omstandigheden. Daarom is het niet ondenkbaar dat de schoorsteen na verloop van tijd schade oploopt.

Dan is het wellicht noodzakelijk om een schoorsteen reparatie uit te laten voeren. Bij een reparatie aan uw schoorsteen kunnen onze ervaren dakdekkers u moeiteloos helpen.

Schoorsteen renovatie

Een schoorsteen renovatie zal ervoor zorgen dat de schoorsteen weer functioneert naar behoren. Als u merkt of weet dat uw schoorsteen niet meer goed werkt of schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een storm, dan kunnen wij u aanraden om een schoorsteen renovatie te overwegen. Dakdekker Utrecht helpt u hier graag bij.

renovatie-schoorsteen
vogeloverlast verhelpen

Vogeloverlast

Vogels kunnen bijvoorbeeld zorgen voor geluidsoverlast. Ook kunnen ze zich nestelen onder uw dakpannen, op uw dakgoot of hemelafvoerwater. Zo kunt u bijvoorbeeld dakschade of verstoppingen oplopen.

Er zijn vele opties die u kunt overwegen om vogeloverlast te voorkomen. Een mogelijke oplossing kan vogelwering voor u bieden. Onze dakdekkers in Utrecht kunnen u graag voorzien van de juiste oplossing voor uw situatie omtrent vogeloverlast.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button