dakdekkerij-utrecht-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Wordt het dakleer probleemloos vervangen?

Bijna altijd is dit moeiteloos af te handelen. Om dit met zekerheid te beamen, moeten we eerst op locatie zijn geweest.

Kan er een nieuwe laag bovenop de oude dakbedekking aangelegd worden?

In de meeste gevallen wel! Als u al meerdere lagen heeft echter, kan een nieuwe laag uw dak zwaarder maken en dit kan schadelijk zijn voor uw dak. Daarom is het beste altijd dat onze dakdekkers op locatie komen om de dakbedekking eerst te inspecteren. Onze gratis dakinspectie kunt u daarom gerust aanvragen!

Geven jullie garantie op de dakbedekking of het dak?

Dakdekkerij Utrecht geeft minstens 10 jaar garantie op de dakbedekkingen of daken die wij hebben aangelegd. Wij adviseren u om periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks, ook een dakonderhoud te laten uitvoeren. Zo kunnen de dakdekkers vroegtijdig eventuele schade die in de tussentijd zijn ontstaan wegwerken, al vóór dat deze schade groter worden en grotere kosten met zich meebrengen. Schade die door bijvoorbeeld storm zijn ontstaan kunnen dan scheurtjes, gaatjes, barstjes of verstoppingen zijn.

Leggen jullie ook een dak van zink aan?

Absoluut! Dakdekkerij Utrecht is gespecialiseerd in allerlei daken en dakbedekkingen. Onze dakdekkers helpen u graag bij het aanleggen van zink op uw dak!

Houden jullie ook rekening met brandveiligheid tijdens het werk?

Onze dakdakkers worden periodiek bijgeschoold in het handhaven van allerlei veiligheidsvoorschriften, en dus ook brandveiligheid!

Is een onderhoudscontract verplicht?

Een onderhoudscontract is niet verplicht. Het is echter wel aangeraden om het te hebben, zo kunnen onze dakdekkers namelijk periodiek (bijvoorbeeld jaarlijks) langskomen om de welgesteldheid van uw dak te controleren.

Kan ik ook een onderhoudscontract krijgen als ik geen dienst van Dakdekkerij Utrecht heb afgenomen?

Absoluut! Wij komen wel eerst langs om de huidige staat van uw dak vast te leggen in onze onderhoudscyclus. Vervolgens kunnen we periodiek langskomen voor dakonderhoud.

Wat kost het inzetten van een dakdekker in Utrecht?

Dat hangt volledig af van de opdracht. Daarbij zijn er factoren die van belang zijn om te weten. Dat zijn bijvoorbeeld de omvang en oppervlakte van uw dak, maar ook de diensten die u wilt afnemen. Daarom kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen, zodat we kunnen vaststellen waar u behoefte aan hebt en u kunnen voorzien van een transparante en eerlijke kostenberekening.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

dakdekkerij-utrecht-logo

Heeft u vragen? Bel ons!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Utrecht
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button